טיפים לצמבו"ז- חשיבות ודרכי פעולה לצמצום בזבוז מזון
השבוע הוא שבוע הצמבו"ז- צמצום בזבוז מזון, נושא חשוב ומהותי לנו ביוניליוור.
היום בישראל נזרקות כמויות אדירות של מזון, הרבה במוסדות וארגונים גדולים, אבל גם בביתנו הפרטיים. כדיאטנים, יש בכוחנו לשנות קצת ולהשפיע לטובה על מציאות זו. עלינו לסייע למטופלים לערוך רשימת קניות התואמת את צרכיהם, ולפי התפריט המתאים להם. עלינו ללמדם לנצל את המרכיבים ולצמצם את הפחת, וכן לנהל כמויות בצורה מיטבית. את חשיבות הנושא ודרכי הפעולה אנו מלמדים את מטופלינו למען הסביבה ולמען עתידנו.
לסרטונים נוספים לחץ.י כאן