-
דיון
-
סיגל שלום! הנני סטודנטית למחקר בעלת תואר ראשון בתזונה. לאחרונה נתקלתי במצב מעט מביך, כאשר התבקשתי להביא מחקר עליו מתבססת ההנחה כי שומן רווי משפיע על רמות LDL בדם יותר מאשר כולסטרול מתזונה. לצערי הרב, הרפרנסים ע"פ הם למדתי (ספר של קראוס ונייר עמדה של האיגוד הקרדיולוגי למניעת מחלות לב, ואף הנחיות של AHA) אינם כוללים אף מאמר שמוכיח את הטענה בצורה ישירה. האם הינך מכירה מחקר אשר באמת משווה בין ההשפעה של SFA להשפעתו של הכולסטרול? אשמח מאד לעזרתך!
תודה,
קטי
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.