הורים רבים מתלבטים בסוגיה כיצד לייצר ארוחות טעימות בבית, אבל מרגישים שהם חסרים כישורי מטבח בסיסיים כדי להצליח במשימה. גם משום שהוריהם שלהם לא כל כך שלטו ברזי הבישול, ולא היה להם ממי ללמוד, וגם משום שעם אורח החיים התובעני, הזמן שעומד לרשותם, מצמצם את האפשרויות. עינב גפן, השפית הראשית של יוניליוור בצפון אמריקה, רוצה […]
הורים רבים מתלבטים בסוגיה כיצד לייצר ארוחות טעימות בבית, אבל מרגישים שהם חסרים כישורי מטבח בסיסיים כדי להצליח במשימה. גם משום שהוריהם שלהם לא כל כך שלטו ברזי הבישול, ולא היה להם ממי ללמוד, וגם משום שעם אורח החיים התובעני, הזמן שעומד לרשותם, מצמצם את האפשרויות. עינב גפן, השפית הראשית של יוניליוור בצפון אמריקה, רוצה לשנות.
"בישול אינו עוסק רק באוכל, בישול הוא זיכרון וקשר, ולכן עלינו למצוא את הדרכים בחזרה למטבח", אומרת עינב גפן, ישראלית שחיה עם משפחתה בארצות הברית. אחת המשימות שלקחה על עצמה היא לייצר מתכונים פשוטים וקלים, רעיונות חדשים שיקלו על ההורים. "בתפקידי, אני יכולה לסייע להורים להכין ארוחות בשני אופנים: בפיתוח מוצרים שיוסיפו טעם למאכלים שהם מבשלים, ולהמציא מתכונים שאותם ננסה במטבחי המותג קנור, ונפרסם על גבי אריזות המוצרים ובאתר החברה.