הסקירה המדעית שלפניכם מציגה את תהליכי הייצור של מרגרינה ביוניליוור, על הוצאת שומן הטרנס ועל ההשלכות הבריאותיות.
במגוון רחב של אוכלוסיות קיים קשר חזק ועקבי בין שומנים מהמזון ומחלת לב כלילית (CHD) גורם התמותה העיקרי בעולם.
על מנת להתמודד עם התופעה ישנן הנחיות והמלצות: הפחתת שומן רווי ושומן טרנס והחלפתם בשומן בלתי רווי.
אנו ביוניליוור עושים מאמץ לשפר את המוצרים בהתאם. בואו לקרוא ולהבין באמצעות הסקירה המדעית שלפניכם את תהליכי הייצור של מרגרינה ביוניליוור, על הוצאת שומן הטרנס ועל ההשלכות הבריאותיות של תהליכים אלו.