-
דיון
-
בקשר למחקר הנ"ל לפיו הסיכון לסרטן עולה בקרב צרכני בשר שלהם מוטציה גנטית מסויימת, שאלתי היא מהי שכיחות המוטציה ? שכן עד כה הבנו מפירסומים שונים שצריכת בשר מרובה , אדום בעיקר, מעלה הסיכון באופן כללי לסרטן המעי הגס, ולא רק לבעלי פגם גנטי ספציפי. שאלה שנייה באותו עניין, מכיוון שידוע גם הקשר בין צריכת בשר אדום לבין עלייה בסיכון קרדיווסקולרי , האם גם שם מדובר על סיכון שקיים לבעלי מוטציה גנטית מסויימת ?
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.