-
דיון
-
מתוך עיון בכתבה זו האם ניתן להבין שלירידה מתונה במשקל, של נניח עד 5%-7% , אין למעשה ערך בהורדת סיכון קרדיווסקולרי ? כי עד כה הייתי תחת הרושם (וזה גם מה שהעברתי למטופלים) שיש אמנם קשר תלוי מינון וככל שמטופל שמן יפחית יותר ממשקלו זה עדיף, אבל שבכל זאת גם לירידה מתונה יש תועלת בהפחתת סיכון קרדיווסקולרי. אם זה לא נכון מחקרית, אז גם המסר שצריך להעביר לסובלים מהשמנת יתר משמעותית אמור להיות הרבה יותר "תוקפני" והגדרת יעד הירידה במשקל אמור להיות הרבה יותר משמעותי. תודה
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.