-
דיון
-
במחקר שדווח כאן הראו ירידה מרשימה בסיכון להופעת פרפור פרוזדורים לאחר ניתוחי מעקפים (שידועים כגורם סיכון לפרפור). שאלתי היא האם סביר להניח שתזונה עשירה באנטיאוקסידנטים עשוייה למנוע פרפור באוכלוסייה הנמצאת בסיכון לכך (מבוגרים, יתר לחץ דם, הסטוריה משפחתית וכד') ? וכן האם ידוע על מחקרים שבחנו את הקשר הזה , לא רק בהקשר של מתן לאחר ניתוח ?
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.