אכן במחקר לא מוזכרות כמויות חד משמעיות משום שהוא מטא-אנאליזה של הרבה מחקרים ובכל אחד מהם נבדקה כמות שונה של סיבים ואני מניחה גם שבחלק מהמחקרים מדובר בסיבים כתוסף, בחלקם סיבים מדגנים מלאים כמו שיבולת שועל ובאחרים דיאטה עשירה בסיבים תזונתיים הנמצאים בתוך המזונות. טווח הסיבים במחקרים במטא אנאליזה הנוכחית היה: 28-213 גרם ליום.
כל אלה מקשים עלינו לקבוע את הכמות המדוייקת של סיבים מומלצים בדיאטה. המקובל הוא להמליץ על 20-35 גר' ליום. כמות זו ניתנת להשגה אם אוכלים לחם מדגנים מלאים, דגני בוקר מועשרים בסיבים ו/או קוואקר, ירקות ופירות לא מקולפים עד כמה שניתן.
מגבלות נוספות של מטא אנאליזה זו כמו גם אחרות הן: משכי המחקר השונים, בחלק מהמחקרים הדיאטה לוותה בירידה במשקל ובחלק לא. רמות הכולסטרול ההתחלתיות של המשתתפים לא היו זהות בכל המחקרים ורמות האינסולין נבדלו בין המחקרים.