-
דיון
-
לפי הדיווח הזה צריכת בשר גבוהה בקרב אנשים עם עודף משקל הייתה קשורה לסיכון גבוה יותר לכבד שומני בהשוואה לכאלה שצורכים מעט בשר. מה שלא ברור כל כך אם יש קשר לרמת השומן בבשר ו/או אם יש הבדל בין בשר אדום לבשר עוף בהקשר לסיכון לכבד שומני. והאם "אשמים" החלבונים ללא קשר למקורם או רק מקור חלבוני שמגיע מבשר רווי יותר בשומן ?
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.