-
דיון
-
אם הבנתי נכון את תוצאות המחקר הזה מדנמרק אז הממצא המוכר והידוע מזה שנים רבות שצריכה גבוהה יחסית של קפה קשורה לסיכון מופחת לפתח סוכרת תקפה רק בשתיית קפה פילטר . האמנם כך ? קצת מתקשה להבין מדוע דווקא קפה פילטר ולא נמס או מורתח מגן יותר ? האם ריכוז הקפאין גבוה יותר ? כמו כן, האם יש מידע לגבי הקשר בין קפה פילטר נטול להתפתחות סוכרת ? עבור מטופלים שנמצאים בסיכון גבוה לפתח סוכרת התשובות לשאלות אלה , אם יש , עשויות להיות משמעותיות..
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.