-
דיון
-
בדיווח הזה מוצגים ממצאים לפיהם יש תועלת מבחינת הורדת סיכון קרדיווסקולרי להפחתת צריכת המלח היומית אל מתחת ל-1500 מ"ג ליום. אם אני לא טועה פורסם לאחרונה מחקר מקיף שהראה אפקט של U , כלומר צריכה נמוכה מידי של מלח , ולמיטב זכרוני מתחת לסביבות 1500 מ"ג גם הייתה קשורה לסיכון גבוה יותר לתחלואה ותמותה. אשמח אם אפשר יהיה לעשות לנו קצת סדר בנושא חשוב זה..
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.