-
דיון
-
אני מבינה מהמחקר הזה שככל ששיעור הפחמימות בתזונה נמוך יותר רמת הוצאת האנרגיה היינו שריפת הקלוריות גבוהה יותר ולכן לאורך זמן דיאטה של 20% פחמימות מסך הקלוריות עדיפה על 60% . השאלה היא אם יש איזו רמת סף של פחמימות בתזונה שלא מומלץ לרדת ממנה. למיטב ידיעתי המוח שלנו זקוק לפחמימות לצורך תפקוד תקין.. האם נעשו מחקרים שבדקו השפעות ארוכות טווח של תזונה דלה בפחמימות ?
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.