ממרח אבוקדו לימוני עם פלפל אדום פרוס מצרכים: 2 אבוקדו בינוני מיץ סחוט מ-1 לימון 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק 1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ דק כפית בשמן זית בכבישה קרה חצי כפית מלח דק 1/4 כפית פלפל שחור 1 פלפל אדום קטן פרוס אופן ההכנה: מקלפים ומגלענים את האבוקדו, מועכים בעזרת מזלג. […]
ממרח אבוקדו לימוני עם פלפל אדום פרוס
מצרכים:
- 2 אבוקדו בינוני
- מיץ סחוט מ-1 לימון
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
- 1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- כפית בשמן זית בכבישה קרה
- חצי כפית מלח דק
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 פלפל אדום קטן פרוס
אופן ההכנה:
- מקלפים ומגלענים את האבוקדו, מועכים בעזרת מזלג.
- מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מורחים על הפירכית ומסדרים מעל את פרוסות הפלפל.
- מפזרים מעל מעט פלפל שחור.