חומרים עבור 10 מנות: 250 גר' אטריות שעועית דקות 2 גזרים 2 סלקים 2 קולרבי 2 מלפפונים צרור כוסברה טרייה מופרד לעלים שלמים צרור נענע מפורק לעלים ללא גבעולים 2 יח' בצל ירוק פרוס חומרים עבור הרוטב: חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני מופחת נתרן קנור 3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק מופחת סוכר קנור 2 […]
חומרים עבור 10 מנות:
- 250 גר' אטריות שעועית דקות
- 2 גזרים
- 2 סלקים
- 2 קולרבי
- 2 מלפפונים
- צרור כוסברה טרייה מופרד לעלים שלמים
- צרור נענע מפורק לעלים ללא גבעולים
- 2 יח' בצל ירוק פרוס
חומרים עבור הרוטב:
- חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני מופחת נתרן קנור
- 3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק מופחת סוכר קנור
- 2 כפות חומץ אורז
- 1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה לרוטב:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים לפי הצורך.
(שומרים במקרר עד לשימוש)
אופן ההכנה לסלט:
- משרים את אטריות השעועית במים רותחים למשך 20 דקות ומסננים, (אין לבשל את האטריות).
- חותכים את כל הירקות לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או קולפן מתאים.
*חשוב לחתוך רק את החלק החיצוני של המלפפון ללא הגרעינים.
* את רצועות הסלק לחתוך בנפרד ולשמור במים קרים כדי למנוע את צביעת הסלט בסגול. לפני הערבוב עם כל הירקות יש לסנן את הסלק מהמים.
- מערבבים בקערה את הירקות עם אטריות השעועית, עלי הכוסברה, הנענע, הבצל הירוק והסלק.
- מתבלים ברוטב ומגישים מיד.
לעוד מתכונים לחץ.י כאן
חוברת מתכונים להורדה: