סלט עלים רענן עם ויניגרט סלק
מרכיבים לסלט:
1 ראש חסה רומית
1 ראש חסה סלנובה / מסולסלת
2 גזרים
2 מלפפונים
2 שקיות פתית צ'יפס
מרכיבים לויניגרט:
100 גרם סלק אדום מבושל (אפשר בואקום)
½ כוס מיץ לימון
1 כף חרדל תלמה
½ כוס מים
1 כפית מלח
½ כוס שמן זית
הוראות הכנה ויניגרט:
1. במעבד מזון או בלנד מוט טוחנים את כל המרכיבים יחד למעט השמן עד שהמרקם חלק.
2. מוספים שמן בזילוף איטי עד ליצירת אמולסיה
3. שומרים בצנצנת
הוראות הכנה לסלט:
1. לקערה מכניסים עלי חסה קרועים בידיים.
2. בעזרת קולפן מגלפים רצועות גזרים ומלפפונים ומוסיפים לקערה.
3. מוסיפים ויניגרט סלק ומערבבים היטב
4. מגישים בקערה רחבה ומפזרים פתית צ'יפס מלמעלה
בתאבון!
למתכונים נוספים לחץ.י כאן