2 תבניות אינגליש קייק 3 ביצים גדולות 1/2 כוס סוכר דמררה 1/2 כוס שמן קנולה 4 תפוחים גדולים 1 כוס קמח כוסמין מלא שקית אבקת אפייה 1 כוס שיבולת שועל דקה של תלמה 1/4 כוס מיץ תפוזים 2 כפיות קינמון כפית תמצית וניל אופן ההכנה: לחמם תנור ל- 180 מעלות. לקלף את תפוחי העץ, לחתוך […]
2 תבניות אינגליש קייק
- 3 ביצים גדולות
- 1/2 כוס סוכר דמררה
- 1/2 כוס שמן קנולה
- 4 תפוחים גדולים
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- שקית אבקת אפייה
- 1 כוס שיבולת שועל דקה של תלמה
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפיות קינמון
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- לחמם תנור ל- 180 מעלות.
- לקלף את תפוחי העץ, לחתוך לקוביות קטנות ולהעביר לקערה.
- להוסיף את שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה וקצת קשה.
- לשמן תבנית, להעביר את העיסה לשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
הערות:
- אין צורך במיקסר, כל העירבוב נעשה באופן ידני באמצעות כף.
- שיבולת שועל גסה לא מתאימה.
- ניתן להקפיא.
- אופציונלי- לאחר שהעוגה התקררה לגמרי, לפזר מעליה אבקת סוכר.
לעוד מתכונים לחץ.י כאן