מתכון לקציצות בשר ברוטב אדום
מצרכים:
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס פירורי לחם לא מתובלים
2 ביצים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 תפוח אדמה קלוף ומגורד בפומפייה – סחוט מנוזלים.
2 שיני שום קצוצות
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
הוראות הכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים היטב ומעבירים למקרר לשעה.
- מגלגלים לקציצות.
- את הקציצות מעבירים לרוטב המוכן וממשיכים לבשל כ- 50 דקות על אש נמוכה.
- בהגשה מפזרים בזיליקום ופטרוזיליה קצוצים
לעוד מתכונים לחץ.י כאן